Gå till innehåll
Parasport Eskilstuna
Parasport Eskilstuna

Minirullare

En bild

Idrottsskola för barn och ungdomar med rörelsenedsättning i åldern 0-9 år där vi "provar på" olika idrotter bl a friidrott, skytte och volleyboll.

Minirullare och Rull&Lek är våra idrottsskolor, som vi för tillfälligt har slagit ihop till en idrottsskola för barn och ungdomar med rörelsenedsätting, främst för de som använder rullstol.

Vi träffas en gång i veckan för att göra olika aktiviteter tillsammans där vi har fokus på rörelseglädje och lekar men även rullstolsteknik och att använda rullstolen i vardagen.

Vi strävar efter att det alltid ska finnas aktiviteter där alla ska kunna idrotta och motionera utifrån sina förutsättningar.
Till ledare/ föräldrar / spelare - info om Försäkringskassan

Om man har Aktivitetsersättning från Försäkringskassan kan man även söka Särskild ersättning för aktiviteter. Från Juli det år man fyller 19 år till månaden före man fyller 30 år. Här söker man ersättning för utlägg och kostnader för aktiviteter som bowling, övriga sporter, läger, tävlingar, medlemskap, licens osv.

Kontakta din handläggare på Försäkringskassan och be om att söka Särskild ersättning för aktiviteter för dig som har Aktivitetsersättning.

Publicerad: 2022-10-09

Senast uppdaterad: 2022-12-07

KONTAKT MINIRULLARE


Bild på Ida Lundquist

Kontaktperson: Joakim Gill
Telefon: 070-595 42 38
E-post: Maila till Jocke

TRÄNINGSTIDER

Plats: MunktellArenan
Tid: Måndagar 16.00-17.00