Gå till innehåll
Parasport Eskilstuna
Parasport Eskilstuna

Sommaravslutning med Parahandbollen

Sommarens avslutning blev tillsammans med Guldvinge klubben på Krusgården

Solen lyste ikapp med alla leenden bland parahandbollsspelarna när du avslutade säsongen tillsammans med Guldvingeklubben på Krusgården.

Det är något magiskt med att susa fram på en motorcykel när solen skiner och vinden smeker ansiktet. Guldvingen, med sina blanka kromdetaljer och kraftfulla motor, ger en känsla av frihet och äventyr.

Det var säsongsavslutning, och laget tillsammans med motorcykelklubben samlades för en gemensam tur. Solen strålade från en klarblå himmel, och luften var fylld av förväntan. Alla var glada över att få avsluta säsongen på ett minnesvärt sätt.

Guldvingen, stod där och väntade. Dess kromdetaljer reflekterade solens strålar, och motorn brummade ivrigt. Föraren, en erfaren motorcyklist med en passion för äventyr, satte på sig hjälmen och drog på sig handskarna. Det var dags att ge sig av.

Parahandbolllaget tog plats bakom varsin motorcykelförare de vinkade till förbipasserande bilister och fick leenden tillbaka. Efter åkturen samlades laget tillsammans med förarna och grillade korv och hade en skön stund i solen och minnet av den soliga dagen med Guldvingeklubben skulle leva kvar för alltid.

Publicerad: 2024-05-18

Senast uppdaterad: 2024-05-18