Gå till innehåll
Parasport Eskilstuna
Parasport Eskilstuna

Landslagsläger i Rullstolsinnebandy

I helgen genomförs ett landslagsläger i Rullstolsinnebandy i Stiga Sports Arena i Eskilstuna. Landslaget kommer att åka till Zoetermeer i Holland den 8-12 november Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att försvara de blågula svenska färgerna.

I den svenska truppen finns två spelare från föreningen med, det är Kalle Toft (målvakt) och Johnny Pettersson (forward). Då en av landslagsspelarna blev skadad under första träningspasset har nu även Acke Carlsson från föreningens rullstolsinnebandylag anslutit till truppen för träning i helgen.

Lördagens morgonpass inleddes med en föreläsning om mental träning kopplat till prestation. Föreläsare var Rickard Lindberg, idrottskonsulent på RF-SISU Sörmland. Passet handlade bland annat om hur man genom en tanke, kan skapa en känsla som sedan mynnar ut i ett beteende dvs en god tanke skapar en god känsla som skapar ett gott beteende. Helheten runt individen, välmåendet och om hur allt hänger ihop.

Bild till vänster: alla delar bildar en helhet. Bild till höger: en ekvation för att nå sitt mål

Bild på en som föreläser för en grupp som lyssnar

Rickard Lindberg RF-SISU Sörmland

Eftermiddagens pass startade med ett par teambuildningsövningar som var lite kluriga men framförallt roliga och teambuildande.

Teambuildning

Träning med landslaget

Träning

Landslaget i rullstolsinnebandy

Svenska Landslaget i Rullstolsinnebandy

Publicerad: 2023-10-28

Senast uppdaterad: 2023-10-29