Gå till innehåll
Parasport Eskilstuna
Parasport Eskilstuna

MISSA INTE DETTA!!! Prova på PARASPORT!

Lördagen den 16 september finns det möjlighet att prova på många olika paraidrotter.

Lördagen den 16 september är det en prova-på-dag för Parasport att anordnas. Ta med er familjen och kom och prova på många olika paraidrotter som finns i Eskilstuna. Tiden är mellan kl.9:00-13:00 och platsen är Sméhallen (isstadion) i Eskilstuna. Det finns 21 olika paraidrotter från olika föreningar som kommer att visa upp sina idrotter samt erbjuda prova på.

Vi ser detta som ett familjeevent där hela familjen kommer och provar på olika idrotter om man så vill 😊 Detta är ett bra tillfälle där personer med funktionsnedsättning får en möjlighet hitta sin väg in i idrotten och för att kunna skapa ett aktivt liv – hela livet.

Ladda hem hela affischen

Ladda ner orinteringskartan för hela området vid isstadion

Hitta till isstadion, Kjulavägen 70 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-09-10

Senast uppdaterad: 2023-09-20