Gå till innehåll
Parasport Eskilstuna
Parasport Eskilstuna

Parasport Eskilstunas rullstolsinnebandylag är fortfarande obesegrade i serien

I helgen har sista serienomgången innan slutspelet genomförts i Stiga Sports Arena, Eskilstuna

Eskilstunalaget hade tre matcher att spela under helgen. Den första mot Kalmar där de vann en övertygande seger med 22-0

Mål/assist Joakim Gill: 5 mål/2 assist. Alexander Carlsson: 2 assist. Robin Meng: 7 mål/6 assist, Johnny Pettersson: 1 mål/2 assist. Peter Nilsson: 6 mål/7 assist. Fredrik Ellneskog: 2 mål. Daniel Sundström: 1 mål

Den andra matchen spelades mot Invalidos från Göteborg. Det har alltid varit tuffa matcher mot Göteborgslaget och det första målet gjordes också av motståndarlaget. Därefter var det mer en match som gick Eskilstunas väg och slutresultatet blev 10-2.

Mål/assist Joakim Gill: 3 mål. Robin Meng 3 mål/2 assist. Johnny Pettersson: 4 mål/1 assist. Peter Nilsson: 4 assist.

I den tredje matchen och sista matchen för Parasport Eskilstuna var den Halmstad som stod som motståndare. Det var en relativt enkel seger för för laget och när slutsignalen ljöd hade Eskilstuna gjort 14 mål och Halmstad 3 mål.

Mål/assist Joel Johansson: 1 mål. Johnny Pettersson: 1 mål/2 assist. Peter Nilsson: 2 mål/4 assist. Douglas Blackadder: 2 mål. Robin Meng: 3 mål/3 assist. Acke Carlsson: 3 mål/1 assist. Joakim Gill: 2 mål/3

Publicerad: 2023-02-19

Senast uppdaterad: 2023-04-14