Gå till innehåll
Parasport Eskilstuna
Parasport Eskilstuna

Årsmöte 2023

Välkomna till Eskilstuna Parasportförenings årsmöte 23 mars.

Torsdagen den 23 mars kl. 18.00, håller föreningen sitt årsmöte.

För er som vill komma och närvara på plats så är platsen RF-SISU Sörmlands stora konferens på MunktellArenan. För er som hellre vill närvara digitalt anmäl detta i samband mer er anmälan till årsmötet så skickar vi ut en teamslänk.

Anmälan senast måndagen den 20 mars kl 10.00

Anmäl dig genom att skicka ett mail till parasporteskilstuna@gmail.com
Ange Anmälen årsmöte 2023 i ämnesraden
Meddela även om du tänkar närvara på plats eller vill ha en teamlänk och närvara digitalt.

Efter att anmälningstiden gått ut kommer ni som har anmält er att vara med digitalt få en Teamslänk skickad till er. I samband med att länken skickas ut kommer även information om var ni kan hitta årsmöteshandlingarna. Har ni frågor går det bra att maila dessa till parasporteskilstuna@gmail.com

VÄLKOMNA!

Publicerad: 2023-01-29

Senast uppdaterad: 2023-02-06