Gå till innehåll
Parasport Eskilstuna
Parasport Eskilstuna

Välkommen till vår nya webbplats!

Vi är mycket glada över att kunna presentera vår sprillans nya webbplats. Mycket är nytt och en hel del förändringar har gjorts för att göra det lätt för dig att hitta rätt hos oss på Parasport Eskilstuna!

Från slutet av december kommer du som besökare upptäcka att Parasport Eskilstunas webbplats ser annorlunda ut. Vi har bytt webbplatsplattform, vilket bland annat innebär att vi har fått ett helt nytt uppdaterat utseende. Vi har uppdaterat innehållet och gjort en hel del förändringar för att öka användarvänligheten. Stora delar av informationen om oss och det vi erbjuder som parasportförening kan därför ha flyttats från den plats där du tidigare har hittat den.

Hittar du fel på webbplatsen eller har synpunkter om den, hör av dig till oss. All återkoppling är viktig. Tack för hjälpen!

Kontakta oss vid frågor, funderingar eller synpunkter. Följ denna länk för att komma till våra kontaktuppgifter.

Fakta om vår nya webbplats

På vår webbplats kan du bland annat läsa om vår verksamhet, hitta information om hur du blir medlem och vad det kostar att vara medlem hos oss, ta del av våra nyheter, se våra kommande aktiviteter och hitta kontaktuppgifter till våra ledare och styrelse.

Bilder

Bilderna på vår webbplats är fotograferade av ledare, styrelse och medlemmar i föreningen om inget annat anges.

Cookies

Vår webbplats använder så kallade cookies. En cookie är en datafil som lagras i din dator. Cookien innehåller ingen personinformation utan används för att göra det lättare för dig att använda våra sidor.

Om du inte vill tillåta lagring av cookies på din dator kan du stänga av det i din webbläsares inställningar. Det innebär dock att funktionaliteten på webbplatsen kan begränsas.

Publicerad: 2022-12-28

Senast uppdaterad: 2023-01-29