Gå till innehåll
Parasport Eskilstuna
Parasport Eskilstuna

Inställda fysiska aktiviteter till följd av Covid-19

På grund av den ökande smittspridningen har styrelsen i Parasport Eskilstuna beslutat att ställa in alla fysiska möten, träningar och matcher. Föreningen uppmanar alla att ta sitt ansvar och hjälpa till att minska smittspridningen.

Just nu är det en stor smittspridning i Sörmland och prognosen framåt är osäker. För att bromsa smittspridningen behöver föreningens fysiska kontakter minska. Styrelsen har därför beslutat att ställa in all fysisk föreningsverksamhet hela januari. Det kan komma nya/förändrade restriktioner som kan göra att styrelsen tar nya beslut i frågan. Detta kommer att meddelas här och på vår facebooksida.

Det är av yttersta vikt att de som ännu inte vaccinerat sig gör det snarast. Fler behöver vaccinera sig eftersom vaccinerna ger ett mycket gott skydd mot allvarlig sjukdom och död. Vi är i ett läge där smittspridningen ökar kraftigt, och den nya virusvarianten omikron har visat sig vara mycket smittsam också för de som är vaccinerade med två doser även om den då hos de allra flesta ger en mycket mild sjukdom.

Fortsätt tvätta händerna, håll avstånd och var hemma om du känner dig sjuk.

Med varma hälsningar
Styrelsen

Publicerad: 2022-01-10

Senast uppdaterad: 2022-12-01