Gå till innehåll
Parasport Eskilstuna
Parasport Eskilstuna

Region Sörmlands idrottsstipendium 2021

Joel Johansson tilldelas Region Sörmlands idrottsstipendium för aktiva parasportare 2021.

Region Sörmland delar varje år ut stipendier till tre idrottsledare, varav en ledare inom parasporten, samt till två aktiva idrottare, varav en aktiv parasportidrottare. I år gick stipendiet till Joel Johannson

Motiveringen lyder:

Joel är en positiv kille som varit medlem i Eskilstuna Parasportförening sedan barnsben. Idrotten är viktig för Joel och han gillar att både träna och tävla. Finns det en möjlighet att delta i en tävling så gör Joel det och han är en god lagkompis som sprider glädje och värme. Vi önskar med detta stipendium att stötta Joel i sitt fortsatta idrottande så att han under lång tid framöver finns kvar inom idrotten och delar med sig av sin positiva energi.

Stipendiet är på 10 000 kronor.

Grattis Joel!!!

På bilden syns Regionstyrelsens ordförande Monica Johansson tillsammans med årets stipendiater.Översta raden:Tony Emmeborn. Nedersta raden: Joel Johansson, Emma Holm, Simone SköldinPå bilden saknas: Kristina Andersson

Publicerad: 2021-11-04

Senast uppdaterad: 2022-11-30