Gå till innehåll
Parasport Eskilstuna
Parasport Eskilstuna
Årets förening 2021

Vi blev Årets förening 2021!

Eskilstuna Parasportförening är Årets förening 2021

För andra året i rad delar Eskilstuna Energi och Miljö ut utmärkelsen Årets förening inom samarbetet med elavtal Eskilstuna-el. Denna gång gick utmärkelsen och de 15 000 kronorna till vår förening.

På bilden ser vi Rullstolsinnebandylaget som stolt visar upp diplom, blommor och prischeck.

Motiveringen lyder:
En förening med fokus på allas rätt att få vinna och att ha kul tillsammans. De gör Eskilstuna till en bättre plats med sin medmänsklighet och oss stolta med sitt ambassadörskap för Eskilstuna-el.

- Vi är väldigt glada och stolta över att bli Årets förening. Vi sänder ett stort tack ut till alla våra medlemmar och till de som är aktiva i föreningen, säger en väldigt glad Ida Lundquist, handbollstränare och fd ordförande för Eskilstuna Parasportförening, som tillsammans med Joakim Gill tog emot priset på inspelningen av den digitala årsträffen för Eskilstuna-el.

Parasport Eskilstuna organiserar idrott och vill vara en förening som ska vara en nytänkande och stark kraft i idrottsrörelsen som skall sörja för livslångt idrottande. Vår ambition här i Eskilstuna liksom i Södermanland är att skapa nationell och internationell framgång för våra paraidrottare, tillägger ordförande för Eskilstuna Parasportförening samt ordförande för Södermanlands Parasportförbund Roger Mellin

Ordförande Roger Mellin sänder ett stort tack till alla imponerande ledare och aktiva som trots pandemin aktivt arbetat hårt för att bibehålla aktivitet inom föreningen.
- Våra medlemmar med rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuell funktionsnedsättning skall kunna vara verksamma inom idrotten på lika villkor. Vår ambition är att flera individer organiserar sig och ser sporten som en viktig del för att skapa en förbättrad folkhälsa.
EEM-Sköld

När du tecknar Eskilstuna-el får du även möjlighet att bestämma vilken
lokal förening som Eskilstuna Energi och Miljö ska sponsra.

Här är det självklara valet Eskilstuna Parasportförening


Publicerad: 2021-10-29

Senast uppdaterad: 2022-11-08