Gå till innehåll
Parasport Eskilstuna
Parasport Eskilstuna

Anmälan Parametern Sommaren 2021, 28 Juni-11 juli 2021

Den 28 juni - 11 juli 2021 är det återigen dags för Parametern. Här motiveras du till att röra på dig eller träna i minst 30 minuter om dagen. Du har också möjlighet att vinna fina priser efter tävlingens slut.

I dessa tider när idrotten mer eller mindre tagit time-out vill vi erbjuda alla paraidrottare med vänner ett arrangemang som gör att du ska motiveras att röra på dig. Det spelar ingen roll vad du gör eller hittar på? Bara du gör något. Vi vill motverka ett inaktivt liv och genom att delta i Parametern får du inspiration att ta din promenad, styrketräna, cykla, simma, jogga, gå stavgång, rullstolsåkning, allt som höjer pulsen och ger ett bättre välmående. Tveka inte, anmäl dig här! 😃👨‍🦼👩‍🦼👨‍🦽👩‍🦽

Så här går det till

Du ska röra/träna minst en 30 min per dag! När du har anmält dig så räknar vi med att vi har avtal= Du rör dig varje dag och vi ser till att du har chans att vara med på utlottning av presentkort. Efter ditt sista träningspass den 11juli mailar du till parametern2020@gmail.com. Där skriver du att du har genomfört 14 dagar med 30 minuters träning varje dag. Om du vill får du gärna skriva vilken typ av träning du har genomfört varje dag till exempel "Onsdag 1 Juli - handcykling 30 minuter, Torsdag 2 Juli - Simning 30 minuter", men det är inget krav.

Priser

Vi delar ut priser beroende på antal tävlande. Om du anmäler dig tidigt har du chans att vinna på direkten. Veckopriser och en stor utdelning efter tävlingens slut.

Har du frågor?

Maila till parametern2020@gmail.com

Anmäl dig här Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2021-06-10

Senast uppdaterad: 2022-12-01