Parasport Eskilstuna

Sverigeserien omgång 3

Helgens matcher för Parasport Eskilstunas rullstolsinnebandylag resulterade i tre vinster.

I helgen var det dags för omgång 3 av Sverigeserien och samtliga matcher spelades i Eskilstunas fina inomhusarena, Stiga Sports Arena.

Eskilstunalaget hade tre matcher den här helgen. Första matchen spelades mot Kalmar där de tog hem segern med 16-0. Andra matchen bestod motståndet av Göteborg. Det blev det uddamålsvinst för Eskilstunalaget med 2-1.

- Vi hade allt spel på deras planhalva 95% av matchen. De fick in ett mål i sista minuten av 1:a perioden. Mållöst 2:a period. Vi fick in ett mål i början av 3:e (Robin) och sen sköt jag in 2-1 målet med ca 3 min kvar av matchen. Vi höll i bollen resten av matchen till slut- säger Johnny Pettersson.

Matchen mot Halmstad som spelades på söndagen resulterade även den i en vinst med 11-2 till Eskilstuna