EM i Turkiet 1-11 Juli 2008

Yeah nu gäller det!! Vi har tränat hårt på U22-lägren och så har vi i Eskilstuna tränat extra 3 dagar i veckan för att ladda upp oss.

Och Nu ska vi i U22-teamet åka till Turkiet och spela EM i rullstolsbasket! Resan kommer då ske den 1-11 juli till Adana, men innan har vi ett läger.   Det kommer att bli jättekul och spännade för jag har aldrig varit i Turkiet  :)  Lär vara varmt och skönt också ;)

Se hur det går för Sverige på den här hemsidan.

HEJA SVERIGE!!!

Mer info om hur det gick återkommer jag med efter resan.

Nu har vi kommit hem från Turkiet med BRONS!! i bakfickan :D

Det var en tuff konkurens om medaljplatserna men vi kämpade på. Men även om vi inte var medaljtippade av de andra länderna pga av en 8:e plats förra EM:et lyckades vi sätta dom på plats genom att slå Belgien i kvartsfinalen och efter en förlust mot Spanien i semin fick vi möta Polen i bronsmatchen.

Polen hade vi tidigare mött i gruppspelet då vi förlorde mot dom med bara två poäng! så nu var det dags för en revansch.  Det blev en otroligt spännande match med prestige och tillslut slog vi dom och bronset var säkrat :D ;)

Ange alt-text här.

U22 laget firar segern!

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:05

Johnny Pettersson