#17 Sundgren möter #62 Johansson

Viktor Johansson toppar Nackas interna poängliga denna säsong och gör en riktig bra säsong än så länge. På söndag möter vi Viktor och hans lagkompisar i Nacka. Jag slängde iväg ett mail med några kluriga frågor, och Viktor nappade och svarade mycket underhållande på de frågorna jag hade..håll till godo!

SNABBA FAKTA

Fullständigt namn -  Viktor Johansson

Ålder - 19

Favoritmat  - All typ av wok! när man precis flyttat hemifrån går det åt många mixpåsar

Favoritlag - Gamla Djurgården såklart!

Favoritidrottsman/favoritidrottskvinna - Björn Borg

Favoritdryck - Öl

Bästa film - Saving Private Ryan

Favoritsida på Internet - ThePirateBay

1. Hur känns formen, Viktor?

Är i skrivande stund lite förkyld så man känner sig lite mör. Förhoppnigsvis går det över så man är fit for fight i helgen. Annars är formen okej.

2. Vad tycker du om din säsong än så länge?

Den började rätt risigt och sommaren hade ju satt sina spår, men det känns som det går åt rätt håll nu i alla fall

3. Vad tycker du om Nackas säsong än så länge?

Vi har kämpat på bra! Grabbarna och tjejen i laget är laddade för slutspelet!  Nacka har en bredare trupp än på väldigt länge och det känns tryggt, so look out!

4. Förra mötet vann vi mot er med 4-1 (jag stod inte den, Sebastian fick stå mot er den gången..). Vad har du för tankar om den matchen?

Det var tidigt in på säsongen och många av oss hade ätit lite för mycket glass och kebab innan match så det gick som det gick... Jag ser fram emot att möta dig nästa gång Dave!

5. Hur ser du på helgens matcher för er del, främst matchen emot oss är jag intresserad av att höra lite hur tankarna går?

Vi är laddade och kommer ha full trupp med oss när vi möter er! Det är oftast jämnt mellan lagen och det kommer bli mycket kamp.  Ni har många snabba och tekniskt skickliga spelare och att Peter Ojala spelar för er nu måste ses som ett tillskott till ert lag. Det kommer bli tufft men jag hoppas självklart på seger mot Äckeltuna! :) GoldWheels är ett annat duktigt gäng med många prickskyttar. De ger heller aldrig upp så självklart måste vi se upp med dem med!

6. Landslaget, är det något du tänker på?

Jag  tycker det är jättekul att landslaget har kommit igång på allvar nu.  Det är grymt att en flernationsturnering kommer annordnas i framtiden! Jag tror det är bra för anslutningen till serien! Landslaget kommer deffinitivt att ta nivån i serien ett snäpp högre. Självklart vore det roligt att komma med i landslaget någongång men det är tufft och många bra spelare i serien som är aktuella.

7. Enligt poängligan har du gjort lika många mål som assists än så länge (10 mål, 10 ass). Vad är skönast, "näta" eller passa snyggt till ett mål?

En delikat framspelning är aldrig fel då man kan glädjas med någon annan. Men som statistiken visar tycker jag båda är ungefär lika sköna att göra.

8. Ni i Nacka är enda laget som har tagit poäng av Invalidos denna säsong än så länge. Har du några tips o tricks att dela ut till oss som inte har gjort det? ;-)

Våga föra matchen och pressa dem. Invalidos är ett gäng hårda göbbar men de går att få dem i gungning. Var ettrig och framförallt skjut när du får chansen! Invalidos är ett lag som inte ger en mycket utrymme så det gäller att ta vara på det lilla man får!

9. Avslutningsvis, passa på nu! Eftersom jag tänkte leverera sanningar till höger och vänster på sidan om motståndare/medspelare/lag/domare och så vidare... - nu har du chansen att säga vad du vill om målvakten/privatpersonen David Sundgren!

Att han gillar bira, hårdrock och gick på AC/DC konserten är bra, men att han sen gillar Kent är fullkomligt oacceptabelt!
Att han spelar för Eskilstuna men bor i Stockholm och jobbar 10 minuter från vår träningshall är ett mysterium. Annars är Dave en bra snubbe med många idéer och en viktig stöt i sverigeserien.
Som målis är han duktig och tillhör Sverigeseriens bästa men jag har hört att han går att få ur ballans med lätta psykningar och får han en boll i nacken kan han lätt börja läcka som ett såll ;)

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:30 Skribent: David Sundgren

David Sundgren