Hoppa till sidans innehåll

Ordförande Roger Mellin - Efter regn kommer alltid sol!

17 APR 2021 14:37
Allas rätt att vara med är en av de viktigaste byggstenarna i idrottens värdegrund och den skall vi säkerställa med ett aktivt föreningsarbete.
  • Uppdaterad: 17 APR 2021 14:37

När verksamhetsåret 2021 startade såg vi alla fram emot ett härligt år där vi skulle kunna få ta tag i vår verksamhet, lyfta våra medlemmar ur den isolering som Covid-19 skapade med enorm kraft under förra våren. Vi i styrelsen hade samlat en härlig framtidsvilja och det såg mirakulöst ut som att hela befolkningen skulle få vaccin under den första halvan av detta år. Ingen visste vad som stod för dörren en andra och tredje våg av pandemi omkullkastade våra ambitioner och aktiviteter… vi fick ställa in igen, informera, uppdatera och med beslut stänga ned stora delar vår verksamhet för att kunna följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Att inte få vara i vår verksamhet samt få härda ut ett andra pandemi är ju givetvis något vi inte ville vara med om. Vi längtar verkligen efter det normala, där vi kan få återskapa det positiva som vår föreningen står för. Där vi alla kan få utöva de sporter vi älskar och där vi skapar en energi för vi vet att alla mår bra av de verksamheter vi bidrar med.

Allas rätt att vara med är en av de viktigaste byggstenarna i idrottens värdegrund och den skall vi säkerställa med ett aktivt föreningsarbete. Vår förhoppning är att vi nu kämpar på, håller avstånd och härdar ut även denna del av pandemin.

Efter regn kommer alltid sol.

Roger Mellin Ordförande

Skribent: Carina Andersson
 
 

hemmavinsten-banner.jpg
 


Møller Bil


Eskilstuna Energi och Miljö


logo_kfast

Postadress:
Eskilstuna Parasportförening
Verkstadsgatan 5, MunktellArenan
63361 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: +46104764283
E-post: parasporteskilstuna@...

Se all info