Hoppa till sidans innehåll

Inställda fysiska aktiviteter till följd av Covid-19

10 JAN 2022 21:00
På grund av den ökande smittspridningen har styrelsen i Parasport Eskilstuna beslutat att ställa in alla fysiska möten, träningar och matcher. Föreningen uppmanar alla att ta sitt ansvar och hjälpa till att minska smittspridningen.
  • Uppdaterad: 10 JAN 2022 21:38

Just nu är det en stor smittspridning i Sörmland och prognosen framåt är osäker. För att bromsa smittspridningen behöver föreningens fysiska kontakter minska. Styrelsen har därför beslutat att ställa in all fysisk föreningsverksamhet hela januari. Det kan komma nya/förändrade restriktioner som kan göra att styrelsen tar nya beslut i frågan. Detta kommer att meddelas här och på vår facebooksida.

Det är av yttersta vikt att de som ännu inte vaccinerat sig gör det snarast. Fler behöver vaccinera sig eftersom vaccinerna ger ett mycket gott skydd mot allvarlig sjukdom och död. Vi är i ett läge där smittspridningen ökar kraftigt, och den nya virusvarianten omikron har visat sig vara mycket smittsam också för de som är vaccinerade med två doser även om den då hos de allra flesta ger en mycket mild sjukdom. 

Fortsätt tvätta händerna, håll avstånd och var hemma om du känner dig sjuk.

Med varma hälsningar
Styrelsen

Skribent: Carina Andersson
 
 

hemmavinsten-banner.jpg
 


Møller Bil


Eskilstuna Energi och Miljö


logo_kfast


ele_logo.png

Postadress:
Eskilstuna Parasportförening
Verkstadsgatan 5, MunktellArenan
63361 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: +46104764283
E-post: parasporteskilstuna@...

Se all info