Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


RM Innebandy 28 november

(2018-10-30 09:36)
För fjärde året arrangeras regionmästerskapet i Katrineholm. Duveholmsgymnasiet står i år igen som värdar tillsammans med arrangerande distrikten Södermanland, Västmanlands och Örebro.
 

Program Tunaspelen 2018

(2018-10-04 17:29)
Södermanlands Parasportförbund tillsammans med föreningar arrangerar Tunaspelen för paraidrottare den 6–7 och 13–14 oktober Eskilstuna. Det här är en tävling som lockar många deltagare ifrån stor del av landet.
 
 
MälarSerien i friidrotts omgång 4 den 8 september kl.11.00-14.30 på Ekängens Friidrottsarena arrangeras av Södermanlands Parasportförbund tillsammans med Råby-Rekarne FIF.
 
För 10:e året i rad är Eskilstuna orten som idrottshelgen för elever med synnedsättning arrangeras. Då kan man testa Showdown, Goalball, Elektronskytte, Klättervägg, Friidrott, Dykning, Simning, Judo, Simhopp, Step, Gym, Mattcurling, Boccia,
 
Första söndagen i september bjuder Södertälje kommun tillsammans med föreningslivet på en helskojig dag, ja självklart är clowner på plats! Det är ca 15 aktiviteter som kajak, scouting, fiske, boccia, hästar, bågskytte, motionslopp.
 
Albert som kommer ifrån Eskilstuna har ganska nyligen funnit en idrott som passar hans funktionsnedsättning blindhet och personlighet mycket bra! Jo tandemcykel som ger en kondition och muskler, men även lära sig att använda kroppen i t ex kurvor.
 

hemmavinsten-banner


GILLA OSS PÅ FACEBOOK


MEDSPELARE

Vi samarbetar med


Møller Bil


Logo Stadium www.stadium.se


Eskilstuna Energi och Miljö


logo_kfast

Postadress:
Eskilstuna Parasportförening
Verkstadsgatan 5, MunktellArenan
63342 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: +46104764283
E-post: parasporteskilstuna@sormland.rf.se

Se all info